

## **Scaling Guided Pathways Retreat**

Friday, November 1, 2024 | RCC Campus, BLCIS Building | 8:00 A.M. – 3:00 p.m.

## **AGENDA**

8:00 A.M.	60 mins	Breakfast - Optional	
9:00 A.M.	15 mins	Welcome	Dr. Isaac
		Purpose/Outcomes/Goals of the Retreat	E. Bishop
9:15 A.M.	15 mins	Accomplishments and Follow-ups from Retreats: May 3, 2024	K. Bell & E. Bishop
9:30 a.m.	60 mins	Session 1: Engaging Students	
10:30 а.м.	15 mins	Break	
10:45 а.м.	20 mins	Engaging through Technology	
11:05 A.M.	20 mins	Engaging through Virtually	
11:25 а.м.	20 mins	Defining Guided Pathways through Systematic/Institutional Equity	
11:45 а.м.	45 mins	Lunch	
12:30 р.м.	60 mins	Session 2: Guided Pathways Data & Dashboards Using data in decision making	S. Butler & IE Team
1:30 р.м.	10 mins	Break	
1:40 P.M.	75 mins	Session 3: Defining A/The Standard of Care	E. Bishop
2:55 P.M.	5 mins	Next Steps & Closing Remarks	K. Bell & E. Bishop